Безупинно тривають роботи з облаштування території студентського містечка НУБіП України

15 липня 2020 року
    Літо - жарка пора для студентського містечка та служб господарського відділу університету. У період, коли студенти роз’їхались на літні канікули - в гуртожитках, в прямому сенсі, кипить клопітка робота: готуються кімнати для поселення студентів нового набору, фарбуються сходові марші, батареї, підвіконники, облаштовується територія, облагороджуються клумби, тощо. Три місяці літнього періоду ніколи не обходяться і без проведення капітальних робіт, які зараз тривають в гуртожитках.

    Не менш важливим є благоустрій дворів біля гуртожитків. Красиво доглянуті придворові території, покладене асфальтне покриття, чистота вулиць - це завжди радує оточуючих і нас самих. Завідувачі гуртожитків разом із мешканцями ретельно підготували і правильно розчистили територію, яку необхідно заасфальтувати. В свою чергу директор студентського містечка Сергій Стецюк разом із заступником Максимом Лазаріді та службами господарського відділу провели асфальтування вибитих частин навколо гуртожитків № 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11. Шляхом такого точкового ремонту немає вибоїн і приємно дивитися на рівну дорогу біля гуртожитків студентського містечка.

    Завдяки спільним зусиллям дирекції студентського містечка, відділу головного інженера та факультету аграрного менеджменту провели відновлення відмостки з тильної сторони гуртожитку № 2. Основна її функція – відведення талого снігу та дощової води від основи фундаменту до дощового стоку.

    Відмостка фундаменту здатна зменшити відсоток промерзання ґрунту по усьому периметру будинку. Тепер дощова вода не потраплятиме у підвальні приміщення гуртожитку.

    Але роботи по облаштуванню гуртожитків та озелененню прилеглої території на цьому не закінчуються, оскільки є ще багато планів, які поступово втілюються в реальність.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook