Микола Шаліманов з Дніпропетровщини: успішні люди обирають професії, за якими майбутнє, я обираю інженерію програмного забезпечення в НУБіП

18 липня 2020 року

- Розкажіть коротко про себе.
- Мене звати Микола Шаліманов, я - випускник 11 класу Криворізького навчально-виховного комплексу №81.

 

- Чи обрали вже спеціальність? Якщо так, то яку саме і чому?
- Довго обирав спеціальність, і зупинив свій вибір на інженерії програмного забезпечення. Вважаю, що за даною спеціальністю майбутнє, вона відкриває хороші перспективи в житті, ну і звичайно великі можливості, наприклад, високий дохід.

- Чи обрали заклад вищої освіти, де хочете продовжити навчання? Які переваги стали вирішальними у виборі?
- Обрав НУБіП України, адже прочитав багато позитивних відгуків про нього. Також там навчалася моя сестра, яка розповідала мені про професійний та дружній колектив викладачів, можливість проходження професійної практики, постійні тренінги від роботодавців, які проходять на базі факультету.

- Чим цікавитеся окрім навчання?
- Уже довгий час вивчаю індивідуально англійську мову. Також захоплююсь спортом, зокрема, займаюся плаванням. Під час карантину поставив собі за мету навчитися грати на гітарі.

- Це дуже круто розвиватися різносторонньо, НУБіП Вам точно допоможе в цьому. На завершення розкажіть, будь ласка, про свої очікування від навчання в університеті?
- У першу чергу, я очікую отримати необхідну базу знань. Також звичайно прагну до нових знайомств, нових можливостей. Вірю, що все це можна отримати в НУБіП України.

- Миколо, дякуємо за розмову та бажаємо успіху на шляху до Вашої мрії!

Катерина Шаліманова,
студентка 1 року навчання 
освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика»,

Інна Костенко, асистент
кафедри економічної кібернетики

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook