Марія Деркач з Дніпропетровщини: кожен абітурієнт – майбутній лікар ветеринарної медицини, бажає бути серед студентів саме НУБіП України

16 липня 2020 року
   Абітурієнтка Марія Деркач, випускниця Криворізького навчально-виховного комплексу №81 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Криворізької міської ради Дніпропетровської області, вже без сумніву передбачає своє майбутнє – через кілька місяців стане студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

- Маріє, чому саме Ви обрала спеціальність «Ветеринарна медицина»? Як відомо відомо, що шлях лікаря ветеринарної медицини є досить тернистим.
- Це дійсно так, але мене особисто не лякають майбутні труднощі. З самого дитинства мені досить легко було знаходити порозуміння з різними видами тварин. Звісно, я розумію, що під час навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України окрім собак, котів і хом’ячків, я познайомлюся ближче і з іншими видами тварин, і це лише збільшує мій інтерес до навчання.

- Що саме вплинуло на Ваш вибір університету?
- По-перше, НУБіП України сьогодні знаходиться в топах найбільш популярних університетів країни, а серед факультетів ветеринарної медицини – взагалі є першим. На мою думку, кожен абітурієнт – майбутній лікар ветеринарної медицини, таємно бажає бути серед студентів саме НУБіП України. По-друге, лише на вашому сайті факультету я знайшла інформацію, що стосується даної спеціальності: які є навчальні практики для студентів, як проходить сам процес навчання на факультеті, де працевлаштовуються випускники по закінченню даного закладу вищої освіти. Під час вирішення питання вступу, яке найбільше впливає на моє майбутнє – це є надважливим, мені так здається. Саме тому, це було одним з ключових аргументів у виборі саме НУБіП України.

- Маріє, як Ви готувалася до зовнішнього незалежного оцінювання, щоб здобути омріяний фах?
- Особливих складнощів з підготовкою до зовнішнього незалежного оцінювання в мене не виникало. Вже давно знала, за якою спеціальністю хочу навчатися, а тому, вся моя увага була сконцентрована на саме на декількох предметах, які необхідні для вступу на омріяний фах. Репетиторство було з української мови, а от з інших предметів – цю інформацію, яку нам давали на уроках, я лише доповнювала переглядом наукових відеофільмів або ж опрацюванням додаткової літератури.

- Дякуємо Вам, Маріє, за те, що поділилася з нами своїми думками. Бажаємо Вам успіху при вступі на омріяну спеціальність «Ветеринарна медицина». Сподіваємось, що вже через шість років будемо брати інтерв’ю у Вас, як у висококваліфікованої випускниці факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Розмову провели:
Юрій Жук, заступник декана факультету ветеринарної медицини
Катерина Шаліманова,
студентка 1 року навчання освітньо-професійної програми
«Економічна кібернетика» факультету інформаційних технології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook