Уже на крок ближче до студентського життя

8 липня 2020 року

Охота Софія, випускниця 11-Б класу середньої загальноосвітньої школи №288 м. Києва, переможець Міжнародних конкурсів з української мови, І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН тощо.

    Моє перше знайомство із цим університетом розпочалося ще у вересні, до початку занять, саме тут навчались мої батьки. Ми приїхали до цього університету з татом, коли ми дізнались, що в університеті є підготовчі курси. Під час першого візиту я побачила красу довкола і захопилась.
    У жовтні почались підготовчі курси і я познайомилась із Юлією Вікторівною, яка вела у мене на курсах англійську та Тетяною Миколаївною (викладач української мови та літератури). Вони розказували про університет, про його історію, певні перспективи навчання тут. Згодом, Юлія Вікторівна розповіла мені щодо навчання і практики закордоном... Ну, я і зацікавилась думкою, що зможу навчатись тут, а ще й паралельно пізнавати іноземні країни.

    Згодом я прийшла на день відкритих дверей, де познайомилась та поспілкувалась із керівництвом гуманітарно-педагогічного факультету, дізналася, що існують дві форми навчання, проводяться різні екскурсії, практика із іноземцями.

    А нещодавно я відвідала онлайн-день відкритих дверей, ще більше дізналась нюансів, побачила рівень викладачів, їх поставлену дикцію та чисту вимову. І саме з тих пір я захопилась думкою про подальше навчання тут (за спеціальністю – Філологія).
    Тож, обравши 3 основні предмети для складання ЗНО (щодо моєї майбутньої професії), я нетерпляче чекала на початок занять.

    Таким чином, пройшовши весь курс, я хочу поділитись своїми думками щодо підготовки до ЗНО при НУБіП:

  1. Співвідношення якості надання матеріалу та ціни. Усе прозоро, доступно, сучасно, вчасно. Заняття відбувались 1 раз на тиждень із кожного предмету (близько 2,5 годин з перервою), що є дуже вдалим рішенням. Ціна приємна та відбувається посеместрова оплата, що вирішує безліч різних нюансів для батьків.
  2. Компетентність викладачів. Кожен із викладачів намагається максимально швидко, чітко, структуровано подати матеріал, використовуючи різні методи викладання (як онлайн, так і офлайн), що включають у себе і презентації, і відео, і короткі конспекти.
  3. Можливість навчатися як дистанційно, так і наживо (що надає змогу ближче та більш детально познайомитись із корпусами, історією університету та його працівниками).
  4. Використання популярних месенджерів для зворотнього зв'язку із групою. Для комунікації із майбутніми абітурієнтами (щоб інформувати, надавати додатковий матеріал, консультувати з різних питань щодо навчання) використовуються сучасні мобільні додатки, насамперед: Viber та Telegram і, звісно, електронна пошта.
  5. Останній, але не менш важливий пункт. Саме тут ви можете познайомитись із майбутніми викладачами, колегами-абітурієнтами, поспілкуватись та вдало провести час (можливо, навіть зустріти другу половинку).

    Отже, як уже зазначалося вище, компетентні викладачі підготовчих курсів НУБіП, є не тільки висококваліфікованими педагогами, але і, безперечно, професіоналами своєї справи.

    Я вельми вдячна своїм викладачам, які навіть у цих складних умовах надали якісну підготовку до ЗНО та максимально забезпечили нас усіма необхідними матеріалами та відео-уроками:

  • Чумак Тетяні Миколаївні, кандидату педагогічних наук, учителю-методисту та просто відмінниці освіти України, я хочу низько вклонитися та від щирого серця сказати: “Дякую за шалену підтримку, влучні обґрунтування і пояснення, невимовний позитив!” Я завжди буду згадувати наші заняття лише із теплом у серці та усмішкою на обличчі!
  • Кравченко Наталії Борисівні, яка є не тільки доцентом, кандидатом історичних наук, але і, безумовно, дуже відповідальним, коректним, вимогливим та кваліфікованим викладачем. Завдяки Вам, я стала краще розуміти та більш чітко і наполегливо вивчати історію України! Глибоко вдячна за продуктивну співпрацю!
  • Закатей Юліії Вікторівні, викладачу англійської мови хочу сердечно подякувати за високий рівень знань, плідну співпрацю, за чіткі, обґрунтовані пояснення та зауваження! Ви надали мені крила та безмежну мотивацію: “... йти до своєї мети, не зважаючи ні на що!”

    Завершуючи свій відгук, я хочу висловити слова подяки, Багацькій Оксані Михайлівні, нашому куратору і наставниці, яка була цілодобово на зв'язку та блискавично допомагала кожному з нас із найрізноманітніших питань. А також її помічницям, які своєчасно надавали інформацію та напрочуд швидко вирішували різні питання: Мехбалієвій Наталії Анатоліївні та Галабіцькій Христині Михайлівні.

    Прийміть мою найщирішу подяку за вашу роботу, нелегку працю та віддане ставлення до своїх обов'язків! Ви виправдали всі мої сподівання з верхом! Тільки завдяки всім Вам я закінчила школу зі срібною медаллю і впевнено іду на зовнішнє незалежне оцінювання!

 

    Дякую за увагу! До зустрічі!!!

Охота Софія,
випускниця консультаційно-підготовчих курсів 2019/20 н.р

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook