Перші абітурієнти в стінах НУБіП України

14 липня 2020 року
    Для студента отримання диплома про закінчення навчання – визначальна подія. А от 14 випускників індустріально-педагогічного технікуму Конотопського інституту Сумського державного університету отримавши диплом пішли не святкувати цю подію, а поїхали у Київ здавати документи для вступу на факультет конструювання та дизайну.

    Зустріли їх звичайно гостинно, однак ще документи не приймаємо. Поцікавилися чому поспішають. Хлопці розповідають, що вже «замучили» «вербувальники». І дипломи не хочуть видавати. І вже «позараховували» на бюджетні місця як мінімум у 3-4 університети.

    У нас бюджетне місце потрібно ще вибороти. Та це хлопців не лякає.

    Кажуть, що наші попередники не всі вступили, однак ті що потрапили на навчання – не жалкують, хоч навчатися і складно. Ось що розказують про себе хлопці.

    Сергій Пуговка, випускник Індустріально-педагогічного технікуму Конотопського інституту Сумського державного університету, здобув ступінь вищої освіти «Молодший спеціаліст».

    "Вступ до НУБіП України дозволить здобути нові знання, підвищити свій професійний рівень відкрити нові можливості в майбутньому працевлаштуванні, а також знайти нових друзів.
    Трохи про себе. У вільний від навчання час я займаюсь улюбленим моїм видом спорту -футболом і вже це роблю упродовж 7 років. Улюблена моя позиція на полі це нападник або півзахисник. Упродовж навчання виступав за збірну технікуму, де був капітаном команди, а також виступав за місто Конотоп."


    Андрій Марков, випускник Індустріально-педагогічного технікуму Конотопського інституту Сумського державного університету, здобув ступінь вищої освіти «Молодший спеціаліст».


   

    "Увесь свій вільний час упродовж навчання направляв на здобуття нових знань та вмінь і тому після завершення навчання в технікумі отримав диплом з відзнакою.
    В НУБіП України планую здобути знання та вміння, що дозволять мені стати справжнім інженером, а можливо і інженером-конструктором."

 

    Ми порекомендували предмети, на яких потрібно з концентруватися при підготовці для успішного вступу.
     І чекаємо в приймальній комісії.

Олег Марус,
заступник декана факультету КД,
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook