Навчальний збір офіцерів запасу на базі Центру безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

13 липня 2020 року
    Для формування умінь і навичок з навчальних дисциплін необхідні практичні заняття. Аби їх здобути студенти окремого навчального взводу за спеціальністю «Ветеринарна радіологія і токсикологія» кафедри військової підготовки НУБіП України проходять практику у Центрі безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Збройних Сил України.

    Під час практичних навчань студенти ознайомилися з структурою центру, роботою окремих його відділень. Зокрема фахівці установи комплексно та зрозуміло пояснили обов’язки військового лікаря ветеринарної медицини, що сприяло підвищенню кваліфікаційної підготовки майбутніх офіцерів запасу.

    У відділенні бактеріології, студенти набули навичок відбору матеріалу для дослідження, посіву на поживні середовища, виділення чистих культур мікроорганізмів. Окрім того, відпрацьовували скорочену та розширену схему індикації бактеріальних засобів.

    А у відділенні ветеринарно-санітарної експертизи проводили лабораторні дослідження продуктів харчування на якість і безпечність.

Анатолій Есаулов,
завідувач кафедри військової підготовки 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook