Обговорено хід проведення акредитаційних експертиз відокремлених підрозділів університету

10 липня 2020 року
     10 липня під керівництвом проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші проведено нараду з керівниками відокремлених підрозділів. Ключовим питанням було результати проведення акредитаційних експертиз підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. Цього навчального року три коледжі приймали експертів НАЗЯВО: Бережанський зі спеціальності Автомобільний транспорт, Ніжинський – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології та Рівненський – Інженерія програмного забезпечення, Геодезія та землеустрій, Облік і оподаткування. На наступний рік подали заявку Мукачівський (Садівництво та виноградарство) і Рівненський (Будівництво та цивільна інженерія) коледжі.

    Під час наради проаналізовано експертні висновки проведених експертиз за усіма 10 критеріями. Найбільш детально зупинилися на обговоренні підготовки та удосконалення освітніх програм, широкому залучені до цього процесу студентів, викладачів, роботодавців; роботі над поліпшенням кадрового забезпечення закладів.

    Сергій Миколайович поставив чіткі завдання директорам закладів, заступникам із навчальної роботи, керівникам відділень і гарантам освітніх програм щодо належної підготовки до проведення акредитації.

    Також обговорено питання попередніх результатів вступної кампанії на базі 9-х класів. Загалом цьогорічні показники виглядають краще у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Найбільше зростання кількості вступників поки демонструють Бережанський (Пилипишин С.І.), Ірпінський (Ільченко Н.В.) і Немішаївський (Альохін В.І.) коледжі. Завершується прийом документів 13 липня, після чого проводитимуться вступні випробування. Бажаємо успіхів абітурієнтам наших відокремлених підрозділів.

Олег Єресько

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook