Випускник Васильківського коледжу Богдан Яковін: мрію здобути фах менеджера в НУБіП

7 липня 2020 року

    Випускник Васильківського коледжу НАУ Богдан Яковін, отримавши диплом молодшого спеціаліста з організації виробництва, вирішив здобувати вищу освіту за своїм же фахом - менеджмент. Наразі хлопець активно готується до здачі ЗНО і мріє продовжити навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП.

- Чому саме НУБіП, адже коледж закінчував від іншого вишу?
- У мене перед очима дуже гарний приклад – моя тітка Наталія Баклашова. Вона закінчила ваш університет і це допомогло зробити успішну кар’єру, адже наразі працює на посаді фінансового директора ТОВ «Тульчин м’ясо». З нею ми і приїхали до університету – побачити все на власні очі.

- Не розчарувалися?
- Навпаки. Дуже приємно вразила доглянута зелена територія, ошатні корпуси і головне ставлення. Нас гарно прийняв на факультеті аграрного менеджменту декан Анатолій Остапчук, розповів про навчання, викладачів, програми міжнародного стажування, перспективи працевлаштування і відповів на всі питання, які виникали.

- Чим цікавишся крім навчання?
- Я спортсмен. Усі шкільні роки займався боротьбою дзюдо у Васильківській ДЮСШ, і коли дізнався, яка гарна в НУБіП спортивна база, є фахові тренери і взагалі спорту приділяють велику увагу, це стало ще одним підтвердження правильності мого вибору вишу.

Розмовляла Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook