Абітурієнтка Світлана Поліщук: професія технолога харчової промисловості під час карантину набула ще більшої актуальності

12 липня 2020 року
    Випускниця Корчицького НВК Світлана Поліщук планує навчатися на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Про мотивацію дівчини – наша розмова.

- Чому ж саме факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
- Для мене важливо, щоб професія йшла «в ногу з часом», а останні півроку в Україні підтверджують важливість і перспективність харчових технологій. В умовах карантину всі галузі зазнали збитків, працювали з обмеженнями, тільки підприємства харчової промисловості не знизили обсяги виробництва, а навпаки-працювали на повну потужність! Виходячи з вищесказаного, тепер я точно не маю сумнівів щодо обраного факультету і спеціальності. Адже продукти харчування потрібні завжди і відповідно - фахівці харчових виробництв теж.

- Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
- Спочатку зацікавили розповіді друзів, які зараз навчаються тут вже в магістратурі. Також неодноразово до нашого навчального закладу приїздили викладачі факультету, розповідали про спеціальності, перспективи і можливості вашого факультету. Минулого року я була на Дні відкритих дверей, побачила лабораторії, обладнання, поспілкувалася з викладачами і поставила для себе ще один плюсик. В травні цього року була присутня на Дні відкритих дверей вже онлайн, що було теж дуже інформативно. А ще я весь час слідкую за новинами факультету на Facebook, Instagram: викладачі часто викладають цікаві ролики, відео та фото з життя факультету.

- Чого очікуєш від навчання?
- Очікувань насправді багато. По-перше, сподіваюся отримати не лише теоретичні знання, а й практичні навички, відвідати різні харчові підприємства, побачити як там відбуваються всі процеси. Окрім навчання, мрію приймати активну участь у житті факультету, різних пісенних та танцювальних конкурсах, оскільки я людина творча.

Розмовляла асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів
Анастасія Іванюта
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook