Першокурсниця спеціальності «Туризм» Поліна Овчаренко про навчання в НУБіП

3 липня 2020 року

 

 

    Вже рік Поліна Овчаренко навчається на бюджеті за спеціальністю «Туризм». Ніби і недовго, але подій і вражень цей час вмістив чимало.

- Для початку, чому саме «Туризм» ?
- З дитинства люблю досліджувати і подорожувати. А найголовніше, у мене є бажання ділитися з іншими своїм досвідом, доставляти їм радість та нові емоції. Мені пощастило відвідати більш ніж половину областей України і я не збираюсь зупинятися на досягнутому. В кожній бачила щось, що мене вражало. І цими своїми відкриттями хочу ділитися з оточуючими. А помічником у досягненні цієї мрії стане мій майбутній фах – менеджер з туризму.

- Як вважаєш, яка глобальна роль туризму ? 
- В умовах нинішньої економічної невизначеності туризм є одним з небагатьох секторів економіки у світі, який активно розвивається, стимулює економічний прогрес як у країнах, що розвиваються, так і в розвинених і, що ще більш важливо, створює такі необхідні робочі місця.

- Які Ваші враження від навчання в НУБіП?
- Університет став для мене місцем, де можна втілити свої мрії в реальність. Ще тільки обираючи виш для навчання, очікувала отримати корисні знання, які зможу використати в житті, а ще побачити і зрозуміти, що таке справжнє студентське життя. І з впевненістю можу сказати, що не помилилася зі своїм вибором, адже навчання в НУБІП – це цікаві екскурсії, різноманітні культурні заходи, спортивні змагання і ще багато-багато іншого. І звісно, навчання за новими програмами і з цікавими та фаховими викладачами.

Розмовляла доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
Ірина Кудінова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook