Нарада із заступниками директорів/деканів: об’єктивне та раціональне розміщення усіх студентів в гуртожитки - пріоритет університету

3 липня 2020 року
    2 липня 2020 року під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші за участі директора студентського містечка Сергія Стецюка відбулося зібрання із заступниками директорів/деканів ННІ/факультетів, які відповідають за виховну роботу та поселення студентів в гуртожитках.

    Одною із головних тем зібрання є раціональний розподіл ліжко-місць у гуртожитках між ННІ/факультетами та поселення студентів на 2020-2021 навчальний рік. Сергій Кваша звернув увагу присутніх, що обов’язковим є 100 % забезпечення житлом студентів 1 курсу, які мають намір проживати в гуртожитках. Щодо поселення старших курсів тут маємо концентрувати увагу щодо їх розселення, дотримуватися 50 – ти кілометрової зони від м. Києва, як зазначено у «Положенні про порядок поселення (переселення, виселення) студентів та аспірантів (докторантів) університету в гуртожитки студентського містечка НУБіП України», провести моніторинг студентів, які протягом навчального року порушували «Правила внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України» і відмовити такій категорії студентів у поселенні в гуртожитки. Упродовж поточного місяця заступникам директорів/деканів потрібно підготувати накази про поселення, студентів 2-4 курсів та магістратури другого року навчання, за ущільненою схемою поселення враховуючи рішення розширеного онлайн засідання Студентської організації, Студентської ради та Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України (протокол № 1 від 03.06.2020 р.).

    Сергій Стецюк розповів заступникам деканів про хід ремонтних робіт в гуртожитку, а саме підготовку кімнат для поселення першокурсників. Наголосив, що до початку навчального року залишилось 2 місяці, тому необхідно усім активно долучатися до ремонтних робіт та сприяти збільшенню кількості відремонтованих кімнат. В планах, до нового навчального року відремонтувати близько 300 кімнат для поселення студентів 1 курсу. Також проінформував, про процедуру поселення та вартість проживання для студентів та студентів-іноземців, у яких закінчився термін проживання згідно навчального плану на ННІ/факультетах, але вони виявляють бажання залишитися на літній період в гуртожитку.

    Сергій Миколайович підвів підсумки зібрання і зазначив, що у нас зберігається тренд збільшення контингенту студентів, що відповідно відіграє важливу роль у збільшені кількості мешканців у гуртожитках. Зазначив, що таке збільшення нас зовсім не лякає, а навпаки змушує рости та покращувати матеріальну базу в гуртожитках.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook