Студенти-бакалаври І курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України завершили свій перший рік у обраному вищі навчально-ознайомчою краєзнавчою практикою

30 червня 2020 року

Однією із суттєвих особливостей завершення першого курсу навчання традиційною краєзнавчою практикою стало, зокрема, те, що цього року для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців, відповідно до робочого навчального плану та «Тимчасового порядку проведення практичного навчання у весняному семестрі 2019-2020 навчального року студентів НУБіП України в умовах карантину» вперше студенти 1 (першого) курсу освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» виконували практичні заходи дистанційно, у віддаленому, так би мовити, режимі.

Кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету традиційно було заздалегідь підготовлено у повній відповідності до фаху та завдань практики професійні бази роботи студентів, до яких цього року увійшли, в тому числі Міністерство закордонних справ України та Українська Асоціація зовнішньої політики.

Президент УАЗП, відомий український дипломат, Надзвичайний та Повноважний Посол України В. Д. Хандогій читає оглядову лекцію: «Проблеми національного та міжнародного краєзнавства у сучасному глобалізованому світі».  

Відомий український міжнародник, дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посланник Оснач М. В., знайомить практикантів із деякими питаннями краєзнавства країн західної Європи, демонструючи, зокрема, фото- та відеоматеріали чудових краєвидів Швейцарської Конфедерації і її перлини - Женеви.

Сергій Асатуров, доцент кафедри

міжнародних відносин 

і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook