ЗАВЕРШАЛЬНИЙ АКОРД СТУДЕНТІВ-ХАРЧОВИКІВ: ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ БАКАЛАВРА

24 червня 2020 року

  Цьогоріч  проведення  фахової атестації випускників ОС «Бакалавр» спеціальності 181  «Харчові технології»  відбувалося у відповідності до «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2019/2020 н. р. в умовах карантину» з 15 по 22 червня.

     Головою комісії призначено Людмилу Дерев’янко - професора кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктора біологічних наук, старшого наукового співробітника. 

  Для організації дистанційної роботи ЕК деканатом, кафедрами розроблено та затверджено з головою комісії розклад роботи ЕК, склад якої було розміщено на офіційній  вебсторінці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Щоранку начальник навчального відділу Оксана Зазимко та декан факультету - Лариса Баль-Прилипко звертались до наших майбутніх випускників з настановами і побажаннями, надаючи цінні і корисні поради!!!

  Під час захисту дипломних проектів члени ЕК заслуховували доповіді здобувачів  вищої  освіти, які супроводжувалися їх  презентацією   в програмі Cisco Webex meeting.

    Тематика дипломних робіт бакалавра була актуальною, різнобічною і пов’язаною із сучасними напрямами роботи м‘ясо та рибопереробної галузі.

 

     Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями наших студентів та побажали майбутнім випускникам ОС «Бакалавр»  спеціальності 181  «Харчові технології» продовжити навчання у магістратурі НУБіП України!!!

 Анастасія Іванюта, асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook