МАРИНА ДУЦЬКА ПЛАНУЄ ПРИСВЯТИТИ СВОЄ ЖИТТЯ ЦІКАВІЙ ПРОФЕСІЇ

22 червня 2020 року

 Марина Дуцька, родом з м. Березань, закінчує Березанську ЗОШ № 4. Любить навчатись, особливо подобаються точні науки, зокрема математика.

  • Розкажіть про себе.

Планую присвятити своє життя професії, пов’язаній з розрахунками. Найбільше на даний час мене приваблює серед економічних спеціальностей «Облік і оподаткування».

  • Звідки дізналися про НУБіП?

Про НУБІП дізналась з інтернету, як одного з найпріоритетніших ВНЗ столиці. Також інформацію про університет отримувала від попередніх випускників, що вже навчаються в НУБіПі та викладачів, які проводили профорієнтаційну роботу в нашій школі.

  • Що стало вирішальним у виборі професії?

З дитинства захоплювалась багатьма різнорідними професіями. Але минав час і від професії лікаря та вчителя я поступово наближалась до професій пов’язаних з економікою. Цьому сприяло те, що цій спеціальності присвятила своє життя моя сестра. Розповіді про розрахунки та прогнози викликали у мене інтерес і бажання займатись чимось подібним. Та хотілось аналізувати інформацію, яку формуєш самостійно, або ж її готують під твоїм керівництвом. І так у мене з’явилось бажання присвятити своє життя мові бізнесу – обліку. Спеціальність «Облік і оподаткування» дозволить мені в майбутньому мати широке поле при виборі напрямку облікової діяльності.

  • Які маєте захоплення?

Протягом свідомого життя я мала багато вподобань. Йшов час, змінювались погляди, мінялись захоплення. Зараз я люблю читати, збагачуватись знаннями, які накопичувало людство.
Крім того я захоплююсь хореографією. З інформації на сайті НУБіП я дізналась, що в університеті є можливість розвивати моє захоплення.

  • Які мрії на майбутнє?

Мрію присвятити своє життя цікавій професії. Прагну реалізувати себе в повній мірі, щоб захоплюватись своєю професією впродовж всього трудового шляху. Тому і обираю професію, яка вже багато десятиліть є однією з найбільш затребуваних.

Розмовляла Тетяна Слєсар,
доцент кафедри обліку та
оподаткування

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook