Успішне завершення захистів бакалаврів зі спеціальності "Захист і карантин рослин"

20 червня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Згідно наказу № 317 від 28.04.2020 «Про створення екзаменаційної комісії» 15 -18 червня 2020 року  працювала екзаменаційна комісія для заслуховування та захисту випускних бакалаврських робіт освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Захист і карантин рослин» повного та скороченого терміну навчання у складі професора, доктора сільськогосподарських наук Миколи Долі, та членів комісії: доцентів Ярослава Лікаря, Анатолія Бабича, Дмитра Гентоша.

З порядком і регламентом захисту дипломних робіт ознайомила заступник декана факультету Оксана Сикало. Вона акцентувала увагу студентів на важливості представлення результатів отриманих впродовж проведення дослідних робіт, результати яких представлені в дипломах, а також побажала успіху та наснаги під час захисту дипломних робіт. Захід відбувався з використанням сервісу для дистанційного спілкування на платформі Cisco Webex Meetings

 

 

 

 

 

 

До уваги членів комісії комісії було представлено 59 робіт. Обрані для дослідження теми, усіх студентів без виключення виявились цікавими та актуальними. Тому доповіді здобувачів викликали захоплення без виключення у всіх членів комісії, як наслідок при обговоренні робіт виникали цікаві ідеї та конструктивні пропозиції.

Оголошуючи результати захисту бакалаврських робіт голова екзаменаційної комісії Микола Доля підкреслив, що високий рівень знань, які студенти продемонстрували, а також, актуальність обраних для проведення досліджень тем є приводом для продовження проведення досліджень у подальшій науковій роботі, зокрема в магістратурі. Користуючись можливістю він побажав випускникам успіху, кар’єрного зростання а також запросив продовжити навчання в магістратурі за обраною спеціальністю.

 

Руслан Яковлєв, секретар

Оксана Сикало , заступник декана

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook