Успішно завершились комерційні курси з ультразвукової діагностики дрібних тварин на базі навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини

20 червня 2020, 10:00

Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування успішно провів і завершив навчальні курси (Базовий рівень) з ультразвукової діагностики у дрібних тварин. Здобувачі знань пройшли навчання і отримали практичну фахову підготовку з ультразвукової діагностики у дрібних тварин. Теоретичний матеріал закріпили практичною підготовкою на сучасному приладі ультразвукової діагностики Esaote MyLab 40.


Слухачі по закінченню отримали іменні сертифікати, які їм будо вручено деканом факультету ветеринарної медицини Цвіліховським Миколою Івановичем та завідувачем Клінічного центру Соломоном В’ячеславом Віталійовичем.

Слід відмітити, що модератором курсів на базі Клінічного центру виступив лікар клініки дрібних тварин Голєв Костянтин Станіславович, який об'єднав теоретичні знання з практичним відпрацюванням навиків і засвоєння спеціальних методик.
Слухачі висловили подяку за організацію навчальних курсів і виявили бажання у наступному навчатися і освоювати нові методи діагностичних досліджень.
Контакти для запису та реєстрації: ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс»
Тел. 044 527 86 98, 095 524 95 15, 063 606 64 92
Контакти лектора для довідок:
телефон 066-352-73-15 e-mail: [email protected]

В. Соломон

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook