Захист бакалаврських робіт за спеціальністю "Біотехнології та Біоінженерія"

19 червня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

 15 червня 2020 року на факультеті Захисту рослин, біотехнологій та екології розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із захисту бакалаврських робіт, студентами денної та заочної форми навчання з спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Протягом 15 – 17 червня комісія працювала під головуванням д. с.- г. наук, професора Патики М.В. та членів комісії д. с.- г. наук, професора Лісового М.М., д. с.- г. наук, доцента Коломієць Ю.В., технічного секретаря к. с.-г. н. Дащенко А.В.

 

 

Онлайн захисти пройшли згідно «Тимчасового порядку дистанційної роботи» Комісія працювала на базі платформи Cisco Webex. Слід відмітити, що студенти до підготовки онлайн захисту віднеслися з великою відповідальністю, та представили високі знання.

З вступним словом до студентів звернулася декан факультету д. с.-г. н., доцент Коломієць Ю.В. побажавши студентам отримати найвищі результати. Голова комісії д. с.- г. наук, професор Патика М.В. відмітив, що роботи виконані на високому науково – методичному рівні та мають цікаву новизну. З словами привітання до студентів звернувся директор навчально - наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Г.М., який зазначив вагоме значення їх досліджень.

 

 

Шановні випускники вітаємо вас із захистом бакалаврських робіт, та бажаємо успішного вступу до магістратури.

 

Анна Дащенко, секретар екзаменаційної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook