Юлія Закатей ‒ бронзова призерка ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Германські мови (англійська та німецька)»

18 червня 2020 року

     Щоб підтримати обдаровану студентську молодь та активізувати науково-дослідну роботу студентів, Міністерство науки й освіти України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, де студенти гуманітарно-педагогічного факультету гідно репрезентують свої дослідження, а отже, й Аlma Mater.
     У Київському національному лінгвістичному університеті, який наказом Міністерства освіти і науки України було визначено як базовий, завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань. «Германські мови та література (переклад включно)».
     Магістерка 1 року навчання Юлія Закатей гідно представила свій університет на конкурсі, виборовши за результатами «сліпого» рецензування ІІІ місце (науковий керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу НУБіП України Сніцар Валентина Павлівна).

     Юлія Закатей поділилася з нами своїми враженнями: «Мій шлях розпочався з участі в науковому гуртку Explorers, керівником якого є Сніцар Валентина Павлівна. Саме вона запропонувала мені написати роботу, і ми одразу ж почали працювати над темою та змістом роботи. Обрали тему «Семантична деривація в англійськомовній архітектурній термінології (на матеріалі фахової літератури архітектурної галузі)», адже вона актуальна та малодосліджена.
     Щастю не було меж, коли дізналася, що моя робота посіла перше місце в університетському відборі й була рекомендована до участі у ІІ турі. Пам’ятаю, що дуже хвилювалася, адже розглядалися роботи з усієї України. Та наполеглива праця завжди дає свій результат: моя робота посіла третє місце в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
     Я пишаюся, що маю змогу представляти свою кафедру, свій гуманітарно-педагогічний факультет та свій університет на такому високому рівні. Перемоги студентів на таких конкурсах ‒ показник найвищої якості освіти в нашому університеті.
    На разі пріоритетним завданням для мене є написання та захист дипломної роботи, і завдяки таким конкурсам студенти мають змогу отримати колосальний досвід перед захистом своїх наукових робіт».

Щиро вітаємо призерку Юлію Закатей та її наукового керівника – Валентину Павлівну Сніцар, доцента кафедри романо-германських мов і перекладу!
Нових наукових здобутків!

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook