Майбутня абітурієнтка гуманітарно-педагогічного факультету Марія Швець: «Якщо докласти максимум зусиль, з НУБіП України все можливо!»

15 червня 2020, 13:51

  Мене звати Марія Швець, завершую навчання у місті Кам’янець-Подільській Хмельницької області. Рідні й знайомі часто називають мене творчою особистістю з активною життєвою позицією.

— Маріє, ти вже визначилася з майбутньою професією?

— Так, ще з дитинства мені подобаються іноземні мови і, на відміну від інших предметів, їх вивчення завжди не тільки легко давалося, а й приносило справжнє задоволення. Також я люблю подорожувати, відвідувати різні країни, а знання мови допомагає швидше порозумітися з місцевими жителями та краще їх пізнати. Окрім того, професія перекладача завжди затребувана на ринку праці, а для мене важливо бути спроможною допомагати у майбутньому мамі, яка завжди докладала максимум зусиль, щоб дати нам з братом гідну освіту.

— Чому обираєш саме НУБіП України і звідки дізналася про наш університет?
— Про НУБіП України вперше почула від своїх друзів, які тут уже навчаються та охоче діляться позитивними відгуками. З цікавості зайнялася пошуком додаткової інформації в інтернеті, зокрема на офіційній сторінці університету, і була приємно здивована, що НУБіП входить у ТОП-10 кращих університетів України та трійку кращих університетів Києва. А вирішальним для мене став широкий спектр іноземних мов, що пропонуються для вивчення, та можливість здобути паралельно європейську освіту в межах програми подвійних дипломів, зокрема, у Польщі.

— Про що мрієш?
— Наразі моя основна мрія та мета – успішно закінчити школу і стати студенткою гарного університету. У перспективі, звичайно, збагатитися знаннями і знайти гідну роботу, яка буде приносити задоволення і даватиме можливості для саморозвитку. Впевнена, що НУБіП України допоможе мені у реалізації усіх планів і задумів.

Розмову вела Оксана Захуцька,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook