Завершено реєстрацію на ЄВІ/ЄФВВ

5 червня 2020 року
     Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) тривала з 12 травня до 5 червня включно.

 

     За цей період для проходження тестування з іноземної мови зареєструвалося 1510 абітурієнтів, а з їх числа також і на ЄФВВ – 123 особи.
     Із 32 спеціальностей, на які реєструвалися вступники, найбільшою популярністю користувалися ветеринарна медицина – 171 особа, право – 123, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка – 120, геодезія та землеустрій – 85, фінанси, банківська справа та страхування – 84, облік і оподаткування – 79 осіб.

 

     Значна кількість випускників (98 %) університету вирішили продовжити навчання і зареєструвались для здачі ЄВІ/ЄФВВ, щоб вступити до магістратури. Адже освітній ступінь магістра є логічним завершенням здобуття вищої освіти та набуття важливих компетентностей, необхідних для ефективного виконання завдань інноваційного характеру та успішного кар’єрного зростання. Приємним є той факт, що 123 особи з інших ЗВО, обрали НУБіП України.

     Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ (https://zno.testportal.com.ua/master/login)». Доступ до неї – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. Інформацію про пункт тестування, у якому вступник проходитиме ЄВІ/ЄФВВ, буде зазначено в кабінеті учасникане пізніше ніж за два тижні до дня проведення вступних випробувань.

Основна сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 1 липня, а єдиного фахового вступного випробування – 3 липня.

 

Бажаємо вступникам вдалої здачі ЄВІ/ЄФФВ!

 

 

Лариса Коропець,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook