Катерина Шевченко – призер всеукраїнського конкурсу наукових робіт з правознавства

5 червня 2020 року
     29 травня 2020 року на базі Національного авіаційного університету відбулася науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права».

     В конкурсі з даної спеціальності взяло участь багато наукових робіт з різних навчальних закладів України. До фінальної конференції-захисту конкурсною комісією було відібрано 15 робіт. Від нашого університету було надіслано роботу студентки 2-го курсу юридичного факультету Шевченко Катерини Сергіївни на тему: «Право на життя в системі природних прав людини», що була виконана під керівництвом д.ю.н., професора, завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченка Віктора Валерійовича.
     Шевченко Катерина є членом наукового гуртка "Конституційне право", що працює під керівництвом Ладиченка В.В. В ході роботи гуртка було сформульовано саме таку тему студентської наукової роботи Катерини. Основні положення її наукової роботи неодноразово обговорювалися на засіданні наукового гуртка.

     Впродовж відео-конференції журі заслухало виступи всіх конкурсантів та провело оцінювання відповідно до встановлених критеріїв. За підсумками конференції 2-є місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права» здобула конкурсна робота на тему: «Право на життя в системі природних прав людини», а її автор Катерина Шевченко та науковий керівник Віктор Ладиченко були нагороджені дипломом та подякою.

Вітаємо переможців!

Олена Яра,
декан юридичного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook