Екзаменаційна сесія on line з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» 3 курсу скороченого терміну завершилась. Запрошуємо до магістратури

3 червня 2020 року

Щойно завершилась екзаменаційна сесія в умовах карантину з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 7, 8 і 9 груп 3 курсу скороченого терміну. Хочемо ще раз подякувати старшому викладачу кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Тетяні Анатоліївні за можливість студентам освоювати теоретичний матеріал в електронному навчальному курсі «Внутрішні хвороби тварин» на навчальному порталі Elearn, яка є його автором.

Іспиту передували багаточисельні відео-консультації в Zoom. Необхідно було впевнитись, що всі студенти мають змогу зайти у відео-конференцію, що всі пройшли навчальні тести з іспиту в Elearn, що немає незрозумілих питань.

Іспит з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» всі студенти курсу скороченого терміну навчання здавали також, використовуючи електронний навчальний курс. Іспит проводили згідно графіка 18, 20 і 28 травня.
Співбесіду проводили у попередньо визначений час викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики, доценти Наталія Бойко і Сергій Голопура на платформі ZOOM.

Якщо коротко, успішність в цілому по курсу – 100%. Всі студенти опанували викладені лекції, виконали завдання з лабораторної і самостійної роботи, здали модулі, написали і захистили курсову роботу.
З аналізу успішності 3 курсу скороченого терміну навчання видно, що за екзамен з «Внутрішніх хвороб тварин» «задовільну» оцінку отримали 14 студентів (22%), оцінку «добре» - 31 (49%), оцінку «відмінно» – 18 (28%). Оцінки з курсової роботи по курсу були значно нижчими, ніж оцінки з екзамену. Так, за курсову роботу «задовільну» оцінку отримали 21 студент (33%), оцінку «добре» - 27 (43%), оцінку «відмінно» – 15 (24%).


Не можемо не відмітити, що студенти цього курсу відрізняються від попередніх. З ними дуже добре було працювати, хоча були і непорозуміння (як же без них). Дуже сподобалось, як працювали старости груп (Тамара Гавриленко (7 група), Таня Криховецька (8 група) і Вячеслав Афанасенко (9 група), вони повністю відповідали своїм посадам.


Але це вже, як то кажуть, історія. Попереду ДЕК. Тож бажаємо студентам цього курсу успішно здати державні іспити, отримати дипломи ОС «Бакалавр». І ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ НА МАГІСТЕРСЬКУ ПРОГРАМУ «ВЕТЕРИНАРНІ ПРЕВЕНТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВ’Я ПРОДУКТИВНИХ ТВАРИН» КАФЕДРИ ТЕРАПІЇ І КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ. Керівник магістерської програми - доц. Голопура С.І. На нашій кафедрі в розрізі цієї програми ви отримаєте знання з превентивних технологій забезпечення здоров’я ВРХ (доц. Голопура С.І.), превентивних технологій забезпечення здоров’я свиней (доц. Грушанська Н.Г.), превентивних технологій забезпечення здоров’я птиці (доц. Бойко Н.І.).


Викладачі кафедри також забезпечують навчальний процес на інших магістерських програмах: «Ветеринарна лабораторна діагностика» (в розрізі цієї програми ви отримаєте знання з клінічної лабораторної діагностики (доц. Бойко Н.І.)); «Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва» (доц. Костенко В.М.); «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів» (доц. Макарін А.О.); «Ветеринарне забезпечення свинарства» (доц. Грушанська Н.Г.); «Ветеринарне забезпечення конярства» (доц. Павелиця О.О.).

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Сергій Голопура

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook