Захист бакалаврських робіт за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»

2 червня 2020 року

 2 червня 2020 року розпочала свою роботу екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у складі голови комісії завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М. та членів комісії завідувача кафедри банківської справи та страхування Худолій Л.М., доцента кафедри фінансів Негоди Ю.В., доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О. та доцента кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А.

З вітальним словом до студентів та членів комісії звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович. Який побажав студентам на високому рівні представити результати своїх досліджень та вразити членів комісії ґрунтовними знаннями з обраної тематики дослідження.

Голова комісії Давиденко Надія Миколаївна також приєдналася до вітальних слів. А також ознайомила студентів із регламентом проведення захисту бакалаврських робіт.

 

На розсуд комісії студенти представили власні цікаві та різнопланові дослідження, зокрема розглядалися питання депозитної політики банків, розвитку добровільного страхування, оцінки фінансової діяльності підприємств, формування кредитного портфеля банків, оптимізації структури активів, кредитування малого та середнього бізнесу, розвитку банківського кредитування фізичних осіб та формування прибутку підприємств.

Члени комісії відмітили актуальність обраних тематик, високий рівень представлених досліджень та ґрунтовні знання майбутніх бакалаврів.

  

 

Екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт буде працювати до 12 червня, приєднатися до публічного захисту можна на посиланням: Zoom
https://us02web.zoom.us/j/86718069889?pwd=TktjMUszeHJCWjVoMHhZNHlFTWVQUT09
Идентификатор конференции: 867 1806 9889
Пароль: 1t95Yp

Секретар екзаменаційної комісії
Тітенко З.М.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook