Оперативний штаб: завершуємо навчальний рік – організовуємо вступну кампанію

1 червня 2020 року
    1 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, де підбили підсумки відзначення 122-річниці університету та окреслили завдання на найближчий період. А це – вступ до магістратури, реєстрація на складання ЄВІ та ЄФВВ.

     Відповідальний секретар Лариса Коропець нагадала, що ці реєстрація триває до 18 години 5 червня. Тож ще є час для того, аби переконати випускників бакалаврату вступати до магістратури. Контрольний показник – 80% від випуску.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про складання студентами іспитів – минулого тижня 94% студентів взяли участь в екзаменаційній сесії. Також він озвучив максимальні обсяги державного замовлення на підготовку бакалаврів на базі базової загальної середньої освіти – претендуємо на 1257 місць, що майже співпадає з минулорічними показниками. Разом з тим за окремими спеціальностями маємо напругу, перш за все за економічним профілем.

    Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про результати розгляду питань порядку денного вченої ради, яка відбулася минулої п’ятниці та відповідне їх оформлення.
     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про збільшення кількості студентів в гуртожитках та зобов’язання дотримання ними санітарно-епідеміологічних норм.
     Начальник відділу комплексної безпеки та охорони Василь Моісєєв приєднався до вітань університету з нагоди 122-річниці та подарував картину власного пера.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про виплату у повному обсязі заробітної плати за травень, наголосив на необхідності терміново погасити борги за навчання та озвучив напрямки реалізації деяких міжнародних проектів.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно проінформував про ремонті роботи.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на подачі тематичного плану наукових досліджень до Міністерства освіти і науки, держзакупівлях та аналізі економічної діяльності навчально-дослідних господарств.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – моніторити та активізувати реєстрацію бакалаврів на складання ЄВІ та ЄФВВ, контролювати екзаменаційну сесію, організувати виготовлення дипломів, надіслати сертифікати переможцям олімпіади для вступу в університет, відстежувати процес акредитації освітніх спеціальностей. Сергію Стецюку – продовжити ремонтні роботи в гуртожитках та умеблювати кімнати для першокурсників новими меблями. Оксані Барановській – відповідно до рішення вченої ради оприлюднити текст Резолюції Урочистої Академії після врахування правок і пропозицій.

     Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook