У центрі студмістечка відкрито новий спортивний майданчик

28 травня 2020 року
     Поки команди української прем’єр-ліги з футболу тільки готуються завершити нинішній чемпіонат, футболісти НУБіП вже провели дружню зустріч. Команди науково-педагогічних працівників, серед гравців яких були і ректор Станіслав Ніколаєнко, і голова наглядової ради НУБіП Микола Томенко, провели її на полі із штучним покриттям спортивного майданчика, відкритого сьогодні до 122-річчя університету.

  

     Керівництво університету дбає не тільки про розвиток матеріально-технічної бази, а й популяризацію спортивно-масового руху серед студентів. За останній рік для цього освоєно більше п’яти мільйонів гривень – університету і спонсорів, відкриваючи спортмайданчик, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. Тільки на один цей об’єкт було виділо більше мільйона. Розрахований ще і на два волейбольні майданчики та тренажери (їх буде встановлено до початку нового навчального року), він розташувався посеред студентського містечка, і займатися спортом тут матимуть можливість всі студенти, які мешкають у кампусі НУБіП. На жаль, ми змушені були призупинити будівництво нового спорткомплексу у зв’язку з останніми подіями в країні, але обов’язково повернемося до цього питання.

     Заступник голови Національного олімпійського комітету Микола Томенко задля такої події навіть не дочекався закінчення засідання НОК. Вітаючи колектив університету із 122-річчям, він підкреслив всю важливість відновлення державного фінансування на будівництво спортивного комплексу НУБіП.

  

     Учасників акції вітали і депутат Київради Вадим Іванченко, за фінансової підтримки якого і облаштовуються спортивні об’єкти університету, і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша (вікна кімнати гуртожитку №2, де він мешкав у студентські роки, якраз виходять на цю місцину, але тоді про таку розкіш студенти тільки мріяли).

     Але особливо раділи директор студмістечка Сергій Стецюк, який принагідно висловився за спорудження такого ж майданчика біля 10-го гуртожитку, і завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко (та й теж було чого: цього року відкривається нова спеціальність – «Фізична культура і спорт», а це потребує належної спортивної бази), і очільник Студентської організації НУБіП Олександр Павелко, який пообіцяв турбуватися про збереження нових спортмайданчиків.

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook