Сесія в режимі on-line

27 травня 2020, 8:07

26 травня 2020 року викладачі кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька згідно графіку, затвердженого факультетом ветеринарної медицини приймали іспити у студентів ОС «Магістр» спеціальності 212 з дисципліни «Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів» та у студентів 4 курсу англомовної групи ОС «Бакалавр» з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва».
Карантин не став перешкодою для опанування студентами навчальних матеріалів дисциплін, які викладалися в поточному семестрі викладачами кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька, адже нині існує безліч засобів для дистанційної комунікації, які активно використовувалися всіма учасниками освітнього процесу. Вони включали електронну пошту, месенджери (Viber, Telegram), відеоконференції (ZOOM). Тому під час впровадження дистанційного навчання студенти разом з викладачами кафедри узгоджували і активно використовували доступні засоби обміну інформацією.

У студентів, які прагнули знань практично не виникало проблем у вивченні предмету дистанційно, адже протягом навчання вони мали можливість опанувовувати теоретичний матеріал на платформі elearn, де в тому числі здійсновався поточний контроль знань. Запитання, що виникали завжди можна було обговорити під час спільних нарад з викладачеміз використанням в Zoom.

Завершальний і найбільш значимий етап в навчальному процесі це здача іспиту. 26 травня 2020 року викладачі кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька згідно графіку, затвердженого факультетом ветеринарної медицини приймали іспити у студентів ОС «Магістр» спеціальності 212 з дисципліни «Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів» та у студентів 4 курсу англомовної групи ОС «Бакалавр» з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва». Для студентів обох груп він складався із двох етапів: написання іспиту в особистих кабінетахелектронного навчального порталу Національного університету біоресурсів і природокористування України, який складався з 2 відкритих запитань та 10 тестових завдань. Після цього викладачі приступили до перевірки екзаменаційних робіт.

Професор Якубчак О.М. та доцент Галабурда М.А успішно провели співбесіду за результатами іспитуз дисципліни «Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів» для магістрів спеціальності 212.

Студенти англомовної групи 4 курсу мали можливість поліпшити свої оцінки з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва» під час співбесіди із доцентами кафедри Таран Т.В. та Галабурдою М.А.

Співбесіди відбувалися із використання додатка Zoom. Студенти додатково відповідали на поставлені питання і мали змогу покращити свої оцінки та підтвердити належну компетентність, яку вони здобули під час опанування дисциплін.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook