Засідання кафедри ветеринарної гігієни on line

26 травня 2020, 23:51

26 травня 2020 року на платформі WEBEX MEETING відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька. На засіданні були присутні професорсько-викладацький склад кафедри та аспіранти. Відповідно порядку денного було розглянуто 6 питань.
В.о. зав. кафедри Кучерук М.Д. привітала співробітників реорганізованої, об’єднаної кафедри та запропонувала до розгляду кандидатури заступника завідувача кафедри, секретаря та профорга кафедри, які одноголосно були підтримані колективом.

Ключовим питанням, що розглядалося на поточному засіданні була атестація аспірантів про виконану науково-дослідну роботу протягом 2019-2020 н.р.
На засіданні доповіли аспіранти Олійник В.І., Довбня Ю.Ю., Чеверда І.М., Давидович В.А., Гончар В.В., Омельчун Ю.А., Лятамбур С.М., Шевченко О.Б.

Крім того, було розглянуто питання про призначення рецензентів для проходження попереднього розгляду дисертаційних робіт на засіданні кафедри Лінійчук Наталії Василівні та Ткачик Людмилі Віталіївні. З цього приводу виступили наукові керівники – професор, д. вет. н. Якубчак О.М. та професор, д. вет. н. Ткачук С.А.
Були також розглянуті питання рекомендації до друку наукових та навчальних видань, підготовлених співробітниками кафедри за час дистанційної роботи в умовах карантину.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook