Відбулось засідання кафедри

26 травня 2020, 18:50
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

Сьогодні, 26.05.2020 р. відбулось чергове засідання кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. На засіданні були присутні викладачі, лаборанти та аспіранти у повному складі. Засідання проводилось дистанційно з використанням застосунку для відеоконференцій VebEx.

На засіданні були обговорені ряд актуальних питань:

  1. Заслухані і обговорені звіти аспірантів кафедри за другий семестр 2019-2020 н.р.:
  • Саліженка Максима Ігоровича, аспіранта другого року навчання (вступ 14.09.2018 р.). Тема дисертаційної роботи: «Біотехнологічні методи відтворення великої рогатої худоби (оцінка ризиків».
  • Бабій Єлизавети, аспірантки першого рік навчання (вступ 16.09.2019 р.). Тема дисертаційної роботи: «Ранній ембріогенез великої рогатої худоби в системі in vitro».
  • Нижника Богдана Юрійовича, аспіранта першого року навчання (вступ 16.09.2019 р.). Тема дисертаційної роботи: «Аборт у корів (етіологія і діагностика)».
  • Зведенюк Олександри Олександрівни, аспірантки третього року навчання (вступ 17.11.2017 р.). Тема дисертаційної роботи: «Особливості перебігу раннього неонатального періоду в залежності від фактора ризику перинатальної патології у кішок».

Звіти всіх аспірантів були схвалені одноголосно, а аспіранти рекомендовані для продовження навчання.

  1. Проведено аналіз навчальної роботи викладачів і студентів у другому семестрі 2019-2020 н.р. На кафедрі успішно стартувала екзаменаційна сесія: здавали заліки з дисципліни «Основи ветеринарії» студенти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (3 курс, 1, 2 та 3 групи). Чотири групи студентів 1 курсу ОС «Магістр» (на базі ОС»Бакалавр) здали комплексні екзамени з дисциплін «Превентивні технології забезпечення здоров'я продуктивних тварин», «Превентивні технології забезпечення здоров’я дрібних домашніх і екзотичних тварин», «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб собак і котів» та Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб жуйних. Студенти факультету ветеринарної медицини проходили навчальну практику, проводили захист курсових робіт, отримували допуск до екзамену (2 курс скороченого терміну навчання, групи, 8, 9, 10) з дисципліни «Практичне акушерство, гінекологія та штучне осіменіння тварин».
  2. На засіданні були обговорені також питання атестації магістрів кафедри за 2 семестр 2019-2020 н.р., проведення державних екзаменів для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр», святкування 100-річчя ФВМ та 122 річниці НУБіП України, планування педагогічного навантаження і початку навчання у 2020-2021 н.р. та ін.

                    Секретар кафедри, доц.Мазур В.М., фото - доц.Жук Ю.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook