Вітаємо з Днем народження провідного інженера кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Вікторію Прис-Каденко

26 травня 2020, 8:24
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Щиро вітаємо з Днем народження провідного інженера кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
ПРИС-КАДЕНКО ВІКТОРІЮ ОЛЕКСІЇВНУ!

 

Вельмишановна Вікторіє Олексіївно!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого дня народження. Цього святкового дня бажаємо успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення в усіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичимо, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення.
Шановна Вікторіє Олексіївно! З жовтня 2014 року до теперішнього часу Ви, як провідний інженер і старший лаборант нашої кафедри, цілком віддаєте себе забезпеченню безперебійної, успішної навчальної та наукової роботи роботи колективу. Ми не уявляємо себе без Вашої постійної важкої трудової діяльності та гарного ставлення до своїх колег, без Ваших усмішок, доброзичливоті та людяності, які дали Вам можливість користуватися незаперечним авторитетом. Ми високо цінуємо Вас як перспективного науковця: з вересня 2016 року Ви поєднуєте нелегку роботу старшого лаборанта з навчанням в аспірантурі за спеціальністю «Біологія» (спеціалізація «Біохімія») та маєте цілий ряд наукових досягнень. Ви також 
проявили себе з найкращої сторони як профспілковий лідер нашої кафедри. То ж нехай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаємо бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти й, головне - любити і бути коханою, тішитися Вашою родиною, а ще - завжди бути гарною та ніжною, як весняні конвалії.


 

Щиросердно зичимо Вам успішної трудової та наукової діяльності, цілеспрямованості у всіх починаннях, високих показників і прогресивних здобутків. Нехай життя дарує Вам добро, міцне здоров’я та достаток, мир і злагоду Вашому дому, доброту і любов Вашому серцю, а у справах – мудрість та виваженість. Впевнені, що доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, а в майбутньому на Вас чекає ще багато сповнених корисними справами і земними радощами років.

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого завідувач,
професор Віктор Томчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook