Опанування нових комп’ютерних програм

25 травня 2020, 13:30
НУБІП України

                   На кафедрі вищої та прикладної математики під час карантину не зупиняється робота по впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес. Викладачі активно продовжують роботу над методичними розробками та створенням електронних навчальних курсів для дистанційного навчання.

          Значна увага на карантині приділяється опануванню нових комп’ютерних програм таких як: ZOOM, CiscoWebexMeetings та інші. Дані програми надають змогу удосконалити та покращити проведення онлайн занять для студентів: ННІ Енергетики, автоматики та енергозбереження, факультетів «Конструювання та дизайну», «Механіко-технологічного факультету» та «Інформаційних технологій».
 
         
          Доцент кафедри Дібрівна Е.І. працює дистанційно зі студентами спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» на навчально-інформаційному порталі університету Elearn. Студенти інженерних спеціальностей потребують фундаментальної математичної підготовки яка створює підґрунтя для вивчення професійно-орієнтованих дисциплін таких як: матеріалознавство, теоретична механіка, інженерна геодезія, нарисна геометрія та інженерна графіка. Окрім того для майбутніх будівельників важливе просторове мислення, яке закладається саме при вивчені розділу «Функції багатьох змінних», зокрема при геометричній інтерпретації поверхонь другого порядку та досліджені функції декількох змінних. Також під час проведення онлайн занять із студентами розглядають питання, які виникли під час самостійного  опрацювання матеріалу.
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook