Студентка спеціальності «Туризм» Ірина Дранко поділилася враженнями від дистанційного вивчення дисципліни «Організація готельного господарства»

24 травня 2020 року
     Дистанційне навчання – це форма навчання, при якій вся частина курсу викладається студентам за допомогою сучасних технологій та в інтерактивному режимі, при цьому викладачі та студенти можуть знаходитись в різних містах. Великою перевагою такої освіти є те, що немає нагальної необхідності відвідувати учбовий заклад, витрачати час на дорогу до університету, ходити на пари у строго визначений час, засвоювати матеріал з курсів в обмежений термін та у визначеному порядку.

     Дистанційне навчання з дисципліни «Організація готельного господарства» дає широкі переваги в цьому сенсі, ти вчишся тоді коли тобі це зручно, ділиться своїми враженнями студентка спеціальності «Туризм» 2 курсу 1 групи Ірина Дранко. Зранку, ввечері, вночі – доступ до інформації відкритий завжди. Для цього нам потрібно зайти у свій персональний кабінет у Elearn та відкрити електронний навчальний курс, де є текстові та відео матеріали з курсу для ознайомлення, та виконати завдання у зазначений термін, які додають наші викладачі д.е.н., завідувач кафедри Дарія Басюк та к.е.н., доцент Ірина Кудінова. Доречі ми маємо зв‘язок із викладачами 24 години на добу – спілкуємось через різні месенджери, отримуємо інформацію, яка дається непросто.

     Щодо успішності, то наші бали ми можемо побачити у електронному журналі оцінок. Викладачі справедливо оцінюють наші роботи та вказують на наші помилки в коментарях. Також, під час карантину, ми були слухачами цікавих вебінарів через платформу Zoom і застосунок YouTube, які організували наші викладачі, з готельєрами та проводили онлайн-зустрічі з головою Всеукраїнської асоціації медичного туризму Віолеттою Янішевською; українським експертом туристичної галузі, ексголовою підкомітету туризму ВР України з питань туризму, курортів та рекреаційної діяльності, авторкою понад десяти законопроєктів, спрямованих на розвиток туристичного потенціалу України Анною Романовою; заступником керівника навчального центру готельної і ресторанної справи Reikartz Hotel Group Оленою Олефіренко та господинею садиби сільського зеленого туризму «Синиця» Оленою Задорожною, які моя мама також слухала.

     21 травня ми склали іспит з дисципліни за допомогою платформи Zoom і навчального порталу НУБіП України. Нам надали одну годину 20 хвилин для написання екзаменаційного білету в ЕНК через портал elearn. Екзаменаційний білет складався з 10 тестових запитань, 2 теоретичних питань і 1 задачі. Потім знов через платформу Zoom викладачі провели співбесіду з кожним студентом.
     Безперечно, сумую за рідними аудиторіями та нашими викладачами. Хочеться якнайшвидше повернутись до університету та продовжити очне навчання.

Ірина Дранко,
студентка 2 курсу спеціальності «Туризм»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook