Відбувся он-лайн іспит з дисципліни «Лабораторна діагностика інфекційних хвороб»

19 травня 2020 року

   Відбувся іспит з дисципліни «Лабораторна діагностика інфекційних хвороб» для 15 студентів ОС «Магістр», що навчаються за магістерською програмою «Ветеринарна лабораторна діагностика». Іспит проводили відповідно до «Рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину». Студенти ґрунтовно відповіли на письмові питання, пройшли тестування та відправили відповіді  викладачам на перевірку електронною поштою. Другим етапом іспиту була співбесіда, проведена у програмі ZOOM, яка тривала близько півтори години. За результатами проведення іспиту  було відмічено хороший рівень знань у більшості студентів.

   Досвід проведення цього іспиту засвідчив про  можливість, доступність та повноцінність живої дискусії з кожним студентом. Однак, підготовка до онлайн-іспиту вимагає здійснення певних додаткових заходів – організації он-лайн відео-процесу, розсилання білетів на електронні скриньки усім студентам, оцінювання фото-робіт.

   Зважаючи на карантинну ситуацію, за цей час викладачі і студенти поступово освоїлися з новими реаліями і можуть ефективно працювати не перериваючи навчальний процес.

Доценти кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології
Марія Мельник і Ганна Козловська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook