ЦІКАВИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР ВІДБУВСЯ НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК
Наукові семінари, які проводяться на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК є важливим засобом згуртування дослідницького колективу, вироблення у всіх науково-педагогічних працівників загальних підходів та поглядів. Проводяться вони досить цікаво і невимушено із запрошенням представників інших кафедр та організацій.
На цей раз свої наукові здобутки на кафедрі представив аспірант Владислав Дудченко з темою дисертаційної роботи «Науково-технічне забезпечення виробництва пектиновмісних паст і харчових продуктів на їх основі» для спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом доктора технічних наук, професора Юрія Григоровича Сухенка.
Доповідач на початку своєї доповіді вказав на актуальність роботи, що полягає в створенні прогресивних технологій, застосування яких дозволить здійснювати більш повну переробку рослинної сировини, інтенсифікувати існуючі технологічні процеси з виготовлення пектину, наблизити його виробництво до сировинних джерел та розширити межі використання. Представив завдання, які були поставлені перед їх виконанням та перейшов безпосередньо до проведених досліджень і отриманих результатів.
Активне обговорення колегами даної роботи надало можливість аспіранту прийняти зауваження і побажання з вдячністю. А запрошений для обговорення результатів роботи молодого науковця Владислава Дудченказавідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко зі своєї сторони пообіцяв всіляку допомогу для завершення роботи згідно вимог до дисертаційних робіт.