Шановні студенти-дипломники та керівники магістерських робіт.

17 травня 2020 року

 Шановні студенти-дипломники та керівники магістерських робіт.

 

Успішне завершення підготовки фахівця підсумовується фінальним акордом – захистом магістерської роботи. 
У 2020 році процес захисту особливий, пов'язаний з протипандемічними  карантинними заходами і буде проходити у відповідності до розпоряджень Міністерства освіти та науки і наказів ректора університету в дистанційній формі. Ми маємо позитивний досвід дистанційного проведення державного іспиту, та захисту дипломних проектів бакалавра.
Для якісного проведення захисту Ваших робіт хочу довести до Вашого відома порядок та правила дистанційного захисту:
1. Підготовлену роботу в електронному варіанті (Word, PDF, копію, скан, фото, будь який інший формат, прийнятний для ознайомлення) студент пересилає науковому керівнику для ознайомлення, перевірки, правки, тощо.
2. Після перевірки керівник надсилає студенту відгук в електронному варіанті (можна фотокопію підписану, можна документ Word не підписаний). Це і є підтвердження схвалення роботи керівником. Керівник рекомендує студенту рецензента, або кілька на вибір з вказуванням телефону або електронної адреси рецензента.
3. Студент надсилає роботу на рецензування не пізніше 3 днів до захисту та очікує (електронну фотокопію підписану, або документ Word не підписаний) рецензії.
4. Роботи, надіслані Ю.І.Ревенку перевіряють на плагіат і результати представляють до комісії та в деканат. Якщо у роботі перебільшення запозичень студента та керівника інформують в електронному та телефонному режимі.
5. Керівник погоджує роботу дистанційно з завідувачем випускової кафедри. 
6. Не пізніше кінця дня середи (20.05.2020) студент надсилає на адресу деканату [email protected] відзив керівника, рецензію, автореферат магістерської роботи та презентаційний матеріалу програмі Power Point.
6. Напередодні захисту роботи  студенту та членам ЕК на електронну пошту надійде запрошення для участі в роботі ЕК з використанням платформи Webex. Необхідно завантажити програмне забезпечення за посиланням. 
7. Початок захисту планується 22.05.2020 з 10 год. Студент долучається до ефіру не пізніше  вказаного часу згідно графіка захистів (розміщений на сайті факультету). 
8. Секретар комісії запрошує до захисту почергово, відповідно оприлюдненого на сайті факультету списку та запускає презентацію. Студент розпочинає доповідь (до 7 хвилин) та просить відповідний слайд. По закінченні доповіді комісія задає запитання по роботі. 
9. Після захисту студенти покидають чат, а комісія радиться та виставляє підсумкову оцінку. Результати оприлюднюються на сайті факультету в день захисту.
10. По закінченню карантину студент роздруковує роботу, підшиває та здає на кафедру (про можливо дистанційне оформлення роботи буде повідомлено додатково). Підписи проводяться без участі студента.
Бажаю всім успішного захисту
 
Декан факультету 
конструювання та дизайну Ружило З.В




 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook