Виконуємо державне замовлення з підвищення кваліфікації

14 травня 2020 року
     ННІ неперервної освіти і туризму плідно працює в напрямку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти аграрної галузі, керівних працівників та фахівців агропромислового виробництва. Так, з січня по сьогоднішній день більше 1400 осіб навчалися на запланованих програмах.

     Починаючи з 12 травня вишкіл в режимі онлайн проходять педагогічні працівники технікумів і коледжів, які викладають ботаніку, фізіологію рослин, насінництво і селекцію, генетику тощо.

     До занять долучилися викладачі ВП «Немішаєвський агротехнічний коледж» НУБіП України, Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету, Новобузьського коледжу Миколаївського Національного аграрного університету, Верхівського сільськогосподарського коледжу Вінницького національного аграрного університету, Хорольського агропромислового коледжу Полтавської ДАА тощо.

     Наші лектори виступають з цікавими пропозиціями. Декани Тонха Оксана, Доля Микола проведуть віртуальні екскурсії по лабораторіях, кафедрах університету.
     Аналогічні курси з підвищення кваліфікації проходитимуть для викладачів спеціальностей «Агроінженерія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Економіка».
     У червні місяці навчатимуться начальники навчальних і навчально-методичних відділів ЗВО, бібліотечні працівники. Науково-педагогічних працівників університету навчатимуть фінансовій грамотності. Спільно з факультетом ветеринарної медицини підвищимо кваліфікацію керівників і спеціалістів підрозділів Держпродспоживслужби з питань безпечності харчових продуктів.

     Дирекція інституту всі зусилля прикладатиме для забезпечення виконання піврічного державного замовлення.

Марія Кулаєць,
директор ННІ неперервної освіти і туризму 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook