Міжнародна студентська онлайн конференція

12 травня 2020 року

12 травня студенти групи Ф – 31 разом з викладачем Майданюк О. В. взяли участь у Міжнародній студентській науково-практичній конференції «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів», яка проходила онлайн в програмі Zoom.

З вітальним словом до учасників звернулися зав. кафедри фінансів Давиденко Н. М., та проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Кваша С. М., які наголосили на актуальності питань, внесених для обговорення на конференціїї, підкреслили значення науково-дослідної та пошукової роботи студентів.

Студентка коледжу Самсон Діана (керівник к.е.н., старший викладач кафедри фінансів НУБіП України Євенко Т. І.) виступила з доповіддю «Професія фінансиста: реалії сьогодення», а Семеног Ніна (керівник викладач Майданюк О. В.) розповіла про реформування системи державних фінансів на сучасному етапі.

У підсумку проведення онлайн конференції студентка коледжу Семеног Ніна отримала 3 місце. Вітаємо студентку-випускницю та бажаємо творчих успіхів у подальшій навчальній діяльності. 

 

  

 

Майданюк О. В., викладач економічно-облікових дисциплін

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook