Поєднуємо теорію та практику

3 листопада 2017 року
КиївЕкспоПлаза
 

Учасники студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» студенти ОС «Магістр» за спеціальністю «ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» в рамках міжнародної виставки Агрокомлекс відвідали майстер-клас на тему: "Як підвищити ефективність свинарського бізнесу?", організований провідним журналом «Тваринництво сьогодні». Студенти та інші учасники заходу мали нагоду ознайомитися з нагальними проблемними питаннями галузі, зокрема, АЧС: біобезпека в свинарських господарствах, про яке доповідав Білоус Микола Васильович, начальник управління державного контролю Держпродспоживслужби. Тема викликала багато питань від практикуючих лікарів ветеринарної медицини та власників господарств 

Особливий інтерес учасників викликала доповідь доктора Роланда Лабома директора протиепізоотичної каси землі Німеччини Рейнланд-Пфальц, на тему «Протиепізоотичні каси – німецька система захисту власників тварин у випадку виникнення епізоотії. Такі системи окрім Німеччини успішно реалізуються в Нідерландах та Белгіі. 
Доповідачі поділилися практичним досвідом промислового виробництво свиней в KSG Agro та практичним американським досвідом відгодівлі свиней. Доповілося про технічні можливості підвищення ефективності на свинокомплексі та застосування ферментних препаратів Хостазим Комбі та Хостазим КомбіФос для відгодівлі свиней.
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook