Практика з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин»

10 травня 2020, 23:44

     Згідно календарного плану навчання у студентів 2 скороченого курсу та 3 курсу розпочалась навчальна практика. В умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання, практику для студентів було розроблено на основі атестованого ЕНК «Клінічна діагностика хвороб тварин» на навчально-інформаційному  порталі  НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1178.

     Програма практики для студентів передбачає закріплення знань, що отримані у процесі теоретичного навчання та здобуття навиків клінічного дослідження тварин. Основними завданнями практики з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» є: навчити студентів методам клінічного дослідження тварин; ознайомити студентів із симптомами та синдромами різних хвороб тварин, особливо внутрішніх незаразних.
     Для дистанційного проходження практики був розроблений спеціальний 5-денний ресурс, який включає  в себе програму практики, графіки проходження практики, завдання для практики, відеоматеріали із усіх тем дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» у вигляді навчальних фільмів, допоміжних відеоматеріалів із практичної діяльності лікаря ветеринарної медицини, що допоможе студентам наочно засвоїти теоретичний матеріал. 
 
 
 
    Проведення практики полягає у щоденному онлайн-занятті із студентами з використанням програм Zoom, Viber, Elearn. Форма звітності студентів за практику полягає у заповнення та захисті щоденників практики. 
    Протягом першого тижня, практику пройшли студенти 3 курсу 4 групи. Усім студентам були роздані електронні варіанти щоденників та індивідуальні завдання, які їм необхідно було виконати. Усі студенти успішно пройшли практику з клінічної діагностики хвороб тварин. Коли студентам було щось не зрозуміло, тоді відбувалися відеоконсультації за допомогою viber безпосередньо з викладачем.
Старший викладач Маринюк М.О., доцент Немова Т.В.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook