7 травня 2020 року День відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

6 травня 2020 року
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

    Щоразу ми проводимо День відкритих дверей навесні – на початку травня. Проте, враховуючи загальнонаціональний карантин для запобігання розповсюдженню COVID-19, це неможливо. Ми розуміємо, що можуть виникати питання, тому знайшли вихід: День відкритих дверей у Cisco Webex Meetings.

Запрошуємо ознайомитись із програмою де будуть виступати наші декан, завідувачі кафедр, роботодавці, відповідальні за міжнародну практику і діяльність гуртків та дозвілля студентів. На цій онлайн-зустрічі можна буде знайти відповідь на такі запитання як, наприклад:

     Які особливості вступної кампанії в цьому році? (з деякими лайфхаками)

     Які умови вступу на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     Які є спеціальності, кафедри та форми навчання на факультеті?

     Які дисципліни викладаються на кожній зі спеціальностей?

     Ким можна працювати після закінчення факультету?

     Чи є можливість брати участь у програмах академічної мобільності (Erasmus+ тощо)? 

Програма проведення Дня відкритих дверей факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Час

Виступаючий

9.00

Початок Дня відкритих дверей on-line (приєднуються всі бажаючі)

9.00-12.00

Відповідальний доцент Василів В.П.

 

Демонстрація фільму про університет, факультет, його потужності та варіанти вибору професій, відповіді викладачів на запитання абітурієнтів

12.00- 14.00

Відповідальний професор Сухенко В.Ю.

12.00- 12.05

Відкриття офіційної частини проф. Лариса Баль-Прилипко (короткий виступ, запитання - відповіді)

12.05- 12.15

Лариса Коропець – відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України

12.15- 12.20

Олег  Швець – президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація дієтологів України»

12.20- 12.25

Завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції проф. Владислав Сухенко (короткий виступ, запитання - відповіді)

12.25- 12.30

В.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доц. Володимир Василів (короткий виступ, запитання - відповіді)

12.30- 12.40

Віталій Войтович - засновник і генеральний директор групи компаній Premier Food

12.40- 12.50

Михайло Левицький - генеральний директор компанії TMS Ukraine корпоративного партнера TÜV SÜD (Germany)

12.50- 13.00

Петро           Калита – президент «Українська асоціація досконалості та якості»

13.00- 13.05

Лідія  Лісімова – президент громадської організації «Жінка третього тисячоліття»

13.05- 13.15

Завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів доц. Олександр Савченко (короткий виступ, запитання - відповіді)

13.15- 13.20

Тамара         Нагайцева   - генеральний директор Національної Асоціаціії "Укрконсервмолоко"

13.20- 13.25

Геннадій Ржевський – директор «Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України»

13.25- 13.30

Олександр Павелко – голова студентської організації НУБіП України

13.30- 13.40

Олена Очколяс  - старший викладач, відповідальна за міжнародне співробітництво факультету, Галина Бойко та Євгеній Сухенко студенти факультету, які проходять навчання за кордоном за програмою Erasmus+

13.40- 13.45

Денис Солдатов – генеральний директор ТОВ «Пчелопродукт», віце-презедент ГС «Спілка пасічників України», голова ГО «Спілка пасічників Харківської області» (м. Харків, Україна).

13.45- 13.50

Олексій Веренікін – генеральний директор ТОВ "Де Ла Марк" –  українська компанія-виробник екологічно чистої побутової хімії та косметичних засобів.

13.50- 13.55

Дмитро Колісніченко - керівник відділу контролю якості, ТОВ "Геліос Дістрібюшин"

13.55- 14.00

Заключне слова декана факультету харчових технологій та управління якістю, професора, доктора технічних наук Лариси Баль-Прилипко

14.00-16.00

Відповідальний доцент Муштрук М.М.

 

Демонстрація фільму про університет, факультет, його потужності та варіанти вибору професій, відповіді викладачів на запитання абітурієнтів.

Звісно, можна не обмежуватися цим колом питань та поставити будь-яке інше питання, яке дуже цікавить! Питання можна ставити у чаті, якій буде доступний після того, як Ви зайдете на у Cisco Webex Meetings. Це буде прекрасна можливість спробувати щось нове. Для проведення вебінару ми використовуємо програму Cisco Webex Meetings (https://nubip.webex.com/).

Все що Вам потрібно - це хороший Інтернет, комп'ютер, планшет або смартфон і, якщо необхідно, навушники. Ну і головне - Ваше бажання отримати якісну освіту та стати значно дорожче для себе та для роботавців!

Просимо у призначений час підключитися за вказаним URL посиланням:

https://nubip.webex.com/nubip-ru/j.php?MTID=m416d94055d404cbea7f130ef799565c3

Якщо виникають запитання по приєднанню прошу телефонувати за номером +38(066)8182099 та +38(067)9912194

 

Владислав Сухенко

завідувач кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook