Продовжується навчання викладачів кафедри землевпорядного проектування на курсах підвищення кваліфікації за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання».

2 травня 2020 року

     Продовжується навчання викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування України на курсах підвищення кваліфікації за програмою «Інформаційне і телекомунікаційне забезпечення навчального процесу: Інструменти дистанційного навчання».

     

     Впродовж цього тижня цікавими й актуальними, в доступному викладенні проводили дистанційні заняття викладачі кафедри інформаційних систем і технологій: Кузьмінська О.Г., Саяпіна Т.П., Волошина Т.В., Корольчук В.І. і, навіть, 1 травня було робочим днем – так завзято працюємо.

    Теми були дуже цікавими, адже, тепер більше можливостей і різноманітності у виборі навчальних програм, зокрема: Інструменти GoogleApps для дистанційного навчання. Спільна робота з документами; Google Classroom – інструменти дистанційного навчання для користувачів корпоративних аккаунтів. Розміщення навчальних ресурсів та організація навчання використанням інструментів Google; Google Meetings – інструменти дистанційного навчання для користувачів корпоративних аккаунтів. Організація онлайн активностей з використанням інструментів Google; Сервіси платформи О365 для управління навчальною діяльністю студентів університету, Використання Microsoft Teams та онлайн сервісів Microsoft для організації дистанційного навчання. Робота з документами, ресурсами, завданнями. Організація онлайн занять, інструменти комунікації.

     Навчання продовжується. Всім здоров’я і натхнення, успішного захисту звітів!

Учасник курсів,
доцент кафедри землевпорядного проектування
Кустовська Оксана

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook