Екзаменаційна сесія в умовах карантину: здобувачі вищої освіти заочної форми навчання успішно склали іспит з «Соціальної роботи у сфері дозвілля»

28 квітня 2020 року

Згідно з схваленим ректоратом «Тимчасовим порядком проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину» та затвердженим графіком екзаменаційної сесії 2019-2020 н.р. здобувачі вищої освіти заочної форми навчання 28 квітня 2020 успішно склали іспит з дисципліни «Соціальна робота у сфері дозвілля».

Дистанційне проведення іспиту не стало на заваді дотриманню всіх вимог Положення про екзамени та заліки у НУБіП. У форматі відеоконференції на платформі Zoom іспит розпочався вчасно о 900 за участі 11 студентів (100% присутність) та двох викладачів (асистента кафедри Каріни Власенко та в.о. завідувача кафедри Ірини Сопівник). Іспит тривав протягом двох академічних годин. Екзаменаційні роботи студенти також в онлайн режимі надсилали безпосередньо на електронну скриньку викладача.

 

До вивчення дисципліни «Соціальна робота у сфері дозвілля» здобувачі вищої освіти заочної форми навчання 2 курсу приступили ще 21.04.2020. Перехід на дистанційне навчання ніяк не вплинув на якість здобутих знань студентами, які із задоволенням опанували та вміло використовували онлайн-сервіси для навчання. Варто відзначити хороші результати навчання студентів-заочників за допомогою навчально-інформаційного порталу НУБіП. Адже тут студенти мали не лише доступ до всіх лекцій та презентацій до них, але й успішно виконували практичні завдання, які реєструвались та оцінювались. На основі цього було визначено навчальну успішність кожного студента. Для ефективного зворотнього зв'язку, консультування та інформування щодо організації освітнього процесу асистентом Каріною Власенко було створено також Viber-групу.

Іспит складено успішно! А тому слід пам’ятати, що гарантом успіху дистанційного навчання слугують три компоненти – організація процесу, мотивація та контроль.
Каріна Власенко
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook