Факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо запрошує на навчання до НУБіП

30 квітня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

 Для Національного університету біоресурсів і природокористування України День відкритих дверей – це вже традиція, яка дозволяє познайомитися з університетом та його життям, а також отримати відповіді на актуальні питання вступу. Цього разу захід відбувається он-лайн, у незвичній для нас формі.

30 квітня Факультет захисту рослин біотехнологій та екології у дистанційному режимі провів зустріч з майбутніми абітурієнтами. На початку перед залученою аудиторією виступив декан факультету, професор, д.с.-г.н. Микола Доля, який відмітив, що успіх кожної людини починається із вибору професії. Вступ до вищого навчального закладу – це перший крок на зоряному шляху. Сьогодні повністю реалізувати себе може людина, яка має якісну освіту.

 

Отримання знань і умінь зі спеціальностей «Захист і карантин рослин», «Біотехнології», «Екологія» дозволяє отримати працевлаштування: і в державних  і у приватних структурах. Зокрема, на посадах фітосанітарних інспекторів; наукових співробітників науково-дослідних установ, різних лабораторіях біологічного та агроекологічного профілю; фахівців у фітосанітарних та екологічних структурах; науково-дослідних інститутах; відділах фітосанітарного контролю на митному кордоні; провідних світових компаніях – виробників засобів захисту рослин і їхніх численних дистриб’юторів.

Викладачі факультету, завідувачі кафедр Микола Патика, Володимир Боголюбов, Дмитро Гентош, Петро Дрозд та голова студентської організації Анна Тимчій розповіли молоді про особливості навчання у нашому виші, перспективи працевлаштування, умови вступу та особливості навчання на кожній спеціальності.

 

 

 

Присутнім були запропоновані перегляд фільму та презентації.

Також до учасників звернувся директор ННЦ виховної роботи Геннадій Ржевський, який наголосив, що найкращим вузом в Україні є наш НУБіП, який займає третю позицію лідерства у Києві, та сьому Для Національного університету біоресурсів і природокористування України сходинку в Україні. В університеті діє програма «Громадянин-патріот-фахівець», яка дозволяє першокурсникам адаптуватися до навчального процесу. Діє ректорська, а зараз університетська школа лідерів. Інститут лідерства важливий для студентів, бо дає можливість зарекомендувати кожного студента аз позицій лідера. А це мистецтво.

 

 

Також було наголошено на перлинах університету – кафедрі культурології та військової підготовки, які також приймають активну участь у формування громадянина суспільства. А поєднання усіх складових – є запорукою успіху.

У соціальній мережі Фейсбук створено сторінку факультету, де розміщено інформацію про спеціальності та факультет! Сторінка фейсбук дає можливість швидко поширювати інформацію, що дуже допомагає в умовах карантину, особливо для мешканців віддалених регіонів! Так, розміщене відео 30 квітня 2020 року з метою агітації для вступу в НУБіП України набрало вже 700 переглядів за 2 години! Тому, ми впевнені, що одним із популярних способів швидко донести інформацію може бути соціальна мережа.

 

Оксана Сикало

заступник декана факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook