Готуємося до здачі єдиного вступного іспиту з англійської мови

29 квітня 2020 року

За ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука в Центрі вивчення іноземних мов було розпочато підготовку студентів ІV курсу для здачі Єдиного вступного іспиту, який є необхідним для подальшого вступу в магістратуру.

Отож, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу Олександр Поліщук долучився до цього процесу і вже на початку березня розпочалися заняття зі студентами ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження. На жаль, реалії нашого життя вносять свої корективи, і через місяць заняття в їх традиційному форматі довелось припините через пандемію коронавірусу.
Але це не стало на заваді, і підготовка до здачі іспитів продовжилась у форматі он-лайн із застосуванням сучасних технологій комунікації. Незважаючи на незвичні умови освітнього процесу, студенти старанно працюють над підвищенням рівня володіння англійською мовою та удосконалюють свої навички із говоріння, читання, аудіювання та письма.
Студентка ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Світлана Касянчук каже:
На період карантину трохи важко навчатись, особливо змусити себе виконувати необхідні завдання. Проте, потрібно продовжувати навчання, а також готуватись до іспитів, які уже незабаром чекають. Хотілося б бачити людей з якими ти навчаєшся, але поки є змога спілкуватись через соціальні мережі та інтернет ресурси треба продовжувати навчання.

 
 
Її підтримує Дмитро Кулик:
Дуже подобається займатися онлайн. Все чудово, і навіть карантин не перешкода для отримання нових знань. 
 
 
За словами Марини Штиволоки навчання у дистанційному форматі незвичне, але продуктивне:
Вперше майже за всі роки навчання нарешті маю хоч якийсь прогрес з англійської мови, дякую!
 
 
Отож, незважаючи на складнощі, підготовка до здачі Єдиного вступного іспиту триває. Ми впевненні, що всі слухачі успішно здадуть екзамен та вступлять до магістратури. Побажаємо їм успіхів!

Завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу
Наталія Кравченко,
Доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Олександр Поліщук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook