Основи автоматики для студентів спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» - працюємо дистанційно

28 квітня 2020 року

Щовівторка згідно розкладу відбуваються заняття з дисципліни «Основи автоматики і АВП» для студентів третього курсу та першого курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Деревообробні та меблеві технології».


Варто відмітити, що не відразу процес дистанційного навчання давався легко, але на сьогодні можу відмітити, що всі студенти адаптувалися до нових умов і з гарним настроєм відвідують лекції та практичні роботи в режимі онлайн.
- «Застосовуючи сучасні технології та мережу Інтернет, ми маємо можливість послухати лекції, задавати питання, комунікувати між собою!» - відзначає староста групи Ткачук Володимир. До речі, Володимир одним із перших виконав презентацію за темою самостійної роботи, а також вміло організував комунікацію у групі.



Окрім лекційного матеріалу ми зі студентами працюємо і над практичною складовою дисципліни. Ще в аудиторіях ми виконали декілька лабораторних робіт із використанням сучасного обладнання кафедри автоматики та робототехнічних систем, тому маємо результати вимірювань та оформлюємо звіти. Оцінювання звітів відбувається через ЕНК.

Оформлений звіт з лабораторної роботи студентки Алексєєнко Олени

В період позааудиторної роботи важливо не втратити комунікацію між студентами та викладачем, тому ми організовуємо доповіді за індивідуальними завданнями, котрі супроводжуються підготовкою матеріалу та поданні його у формі презентації. Студенти гарно справляються із такими завданнями, а також підвищують свій рівень виступів перед іншими (нехай навіть і через Інтернет).

Студент Богданьок Андрій демонструє презентацію за темою «Перетворювачі температури»

Приємно відзначити, що студенти творчо і з бажанням підходять до виконання індивідуальних завдань та самостійної роботи. У результаті маємо гарні оцінки за підготовані презентації та доповіді.


Презентації студентів з дисципліни «Основи автоматики і АВП»

Наближається період сесії, котра також проходитиме у дистанційному форматі, але нам це до снаги, адже завдяки вмілому використанню наявних засобів навчання, а також з гарним настроєм, студенти будуть впевнено отримувати свої рейтингові оцінки та при цьому безпечно для свого здоров’я.

Бажаю всім таких позитивних вражень від спілкування зі студентами в досить складних умовах та сподіваюсь на зустріч в аудиторіях!

Доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка
Дудник Алла

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook