НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ ЗВІТУВАЛИ СТУДЕНТИ МАГІСТРАТУРИ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ»

28 квітня 2020, 20:16

 

Під час карантину, на кафедрі надійності техніки дисципліна «Теорія і методика наукових досліджень» для студентів ОС «Магістр» 2-го року навчанняфакультету конструювання та дизайну (спеціальність 133-«Галузеве машинобудування», група МОБ-1801) вивчалась дистанційно.
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р., наказу ректора № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України зв’язку з оголошенням карантину», вивчення дисципліни в дистанційному режимі передбачало виконання наступного комплексу робіт. Для засвоєння матеріалу дисципліни дисципліна «Теорія і методика наукових досліджень» студенти вивчали та конспектували лекції, виконували лабораторні та самостійні роботи, що наведені на навчальній платформі «Elearn». Для проведення перевірки знань студентів було створено тестові завдання для кожного модуля. Кожен модуль оцінювався за 100 бальною системою.


27 квітня 2020 року, згідно графіка, відбувся екзамен з дисципліни «Теорія і методика наукових досліджень», який проходив завдяки використанню Навчального порталу «Elearn» НУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/).


Для здачі іспиту студенти повинні були пройти підсумковий тест, який містив 12 завдань. Перші два завдання ‒ це відкриті питання у формі ЕСЕ. Студенти давали відповіді на них у відповідному вікні програми або завантажували фото відповідей у форматі pdf. Інші 10 питань ‒ були у вигляді тестів. Максимальна оцінка за підсумковий тест складала 30 балів.
Усі отримані студентами результати були представлені у журналі оцінок на навчальній платформі «Elearn».


За результатами оцінювання було встановлено, що кращими серед студентів магістратури при вивченні матеріалу з дисципліни «Теорія і методика наукових досліджень» були: Ярослав Лесь, Віктор Кива та староста групи ‒ Олег Маліневський.
Тож, побажаємо студентам успіхів у підготовці та захисті магістерських робіт!


Олександра Троханяк,
доцент кафедри надійності техніки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook