Кафедра фізики створює умови для якісного вивчення фізики – основ знань інженера-енергетика

28 квітня 2020 року
 Протягом останнього року викладачі кафедри фізики забезпечили суттєвий розвиток підготовки електронних курсів, модернізації лабораторій, публікацій результатів наукових здобутків (всі викладачі мають h-індекс від 1 і вище у реферативній системі Scopus) та ін.

     Протягом останніх років кандидат фізико-математичних наук, доцент Гуменюк Ярослав Олександрович створив 67 електронних уроків-лекцій, які є у відкритому доступі в інтернеті (https://www.youtube.com/playlist…) і ними користуються учні шкіл при підготовці до ЗНО та студенти першого курсу для підвищення рівня знань з фізики. Гуменюк Я.О. закінчив фізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 1995 р. У 1999 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю „Теплофізика і молекулярна фізика”. На кафедрі фізики працює з 2004 року.

     У 2019 році викладачі кафедри власними силами провели ремонт приміщень двох навчальних лабораторій, а за допомоги ректорату університету вдалось закупити сучасне обладнання лабораторних стендів для курсу електромагнетизму, що стало дуже вагомим зрушення у підготовці основ фундаментальних знань майбутніх інженерів-енергетиків.

В. Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереженн

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook