Михайло Уманський – срібний призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»)

28 квітня 2020 року
     У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті, який наказом Міністерства освіти і науки України було визначено як базовий, завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»).

     17 квітня 2019 року в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті було визначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»). За результатами першого етапу ІІ туру на підставі рецензування наукових робіт учасників галузева конкурсна комісія нагородила дипломами І-го, ІІ-го і ІІІ-го ступенів студентів, наукові роботи яких зайняли високі місця у рейтинговому списку наукових робіт.

     Загалом на конкурс надійшло 104 наукові студентські роботи, які отримали від рецензентів бали у діапазоні від 95,5 до 16 з можливих 100 балів. Участь у конкурсі взяли представники 67 вищих навчальних закладів України. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли студенти-переможці І етапу конкурсу механіко-технологічного факультету: Бобка В.Ф. і Поліщука В.А., Перетятька В.Р. і Швидуна О.В. та Уманського М.О.

     Наукова робота студента магістратури механіко-технологічного факультету Уманського Михайла Олексійовича на тему «Небезпеки на підприємствах зберігання зерна» набрала 81,5 бал зі 100 можливих і посіла у рейтингу 12 місце. І вже за результатами презентації і захисту поданої наукової роботи Михайла Олексійовича нагороджено дипломом ІІ ступеню ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»).

     Конкурсну роботу Михайло Уманський виконав під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналовича Олександра Володимировича.

Вітаємо Уманського Михайла Олексійовича з призовим місцем!

      Переможцю Михайлові Уманському та його науковому керівнику Олександру Войналовичу бажаємо нових наукових звитяг!

Іван Роговський,
директор НДІ техніки технологій 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook