Дистанційне навчання з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» - виходимо на "фінішну пряму"

28 квітня 2020, 8:45

   Запроваджений з березня загальнонаціональний карантин кардинально змінив наше життя. Те, що ми сприймали раніше як буденне явище почали цінувати тільки перебуваючи на самоізоляції. Найбільше чого не вистачає під час перебування в «чотирьох стінах» то це живого спілкування з рідними, друзями, колегами.
   Особливо було важко адаптуватися студентам до навчання в дистанційній формі, коли заняття потребують обміну думок, жвавої дискусії та вирішення проблемних питань в процесі групової роботи. Викликом стали також і перебої або навіть відсутність доступу до інтернет-мережі.

   Проте, за півтора місяця дистанційного навчання студенти випускних груп (9 група 3 курсу, 4 група 4 курсу) факультету ветеринарної медицини показали себе високоорганізованими та дисциплінованими при виконанні індивідуальних завдань та освоєнні навчального матеріалу з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» з використанням усього наявного арсеналу технічних засобів.

   Сьогодні ж студенти виходять на «фінішну пряму» і готуються до початку завершального етапу навчання - екзаменаційної сесії, яка теж буде здійснюватися дистанційно. А влітку випускників-бакалаврів чекає новий виклик – вступ у магістратуру в умовах пандемії.
Здоров’я усім! Бережіть себе та близьких!
 

Віктор Шевчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook