Завершився ще один тиджень дистанційного навчання на кафедрі землевпорядного проектування

24 квітня 2020 року
кафедра землевпорядного проектування

     Сучасний світ регулярно підкидає нам нові виклики, тож дедалі актуальнішою стає навичка вміти швидко пристосовуватися до змін і бути гнучким. Кафедра землевпорядного проектування з початку карантину активно впроваджує в своїй роботі методи дистанційного навчання зокрема платформи Elearn, засобів месенджерів Viber, Telegram, відеоконференцій Zoom та інші.

     У вівторок 14 квітня студенти 3 курсу та 1 курсу 3 групи на лекції з дисципліни «Землеустрій» разом із завідувачем кафедри Андрієм Мартином розглянули тему «Проектування зон санітарної охорони».  На занятті студенти з викладачем обговорили призначення округу санітарної охорони водного об'єкту та акцентували увагу на  проектуванні та режимі поясу суворого режиму, поясу обмежень та спостережень.

 

   Доцент кафедри Кустовська Оксана проводить заняття з дисципліни «Інженерна інфраструктура територій» для студентів ІІ курсу факультету землевпорядкування вже традиційно використовуючи хмарний сервіс для онлайн навчання Zoom (власний відзив: зручний, тому, що можна використовувати підготовлену презентацію і «дошку» на якій можна намалювати схему, написати формулу, відповідні розрахунки тощо), платформу Elearn: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1932, електронну пошту та всі доступні соціальні мережі для спілкування. Зокрема, за розкладом занять на цьому тижні в четвер (23 квітня) було проведено лекцію та лабораторне заняття та у п’ятницю (24 квітня) лабораторне заняття.
     Лабораторна робота була насичена, тому, що крім нової теми «Класифікація форм схилів для визначення ерозійно-небезпечного рельєфу та використання її у проектах землеустрою щодо протиерозійної організації території господарств» обговорювалися традиційно і попередні, щоб найефективніше вивчити й виконати лабораторну роботу, а також найоптимальніше оцінити роботу студентів.

 


   

     Плануємо наступні лабораторні заняття – за розкладом − у четвер (30 квітня 2020р. о 10.00год.) лабораторні заняття: для ІІ курсу 1 групи, а 1 травня (п’ятниця) традиційно вихідний, тому студенти ІІ курсу 2 групи матеріал опрацюють самостійно, а закріпимо ми його на наступному занятті в Zoom (запрошення розміщені в студентських групах в Telegram та на сторінці кафедри).

Оперативне інформування студентів про завдання з дисциплін здійснюється на сайті кафедри, Фейсбук-групі, а також у студентських групах Viber.

Доцент кафедри Кустовська Оксана
 



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook