Вивченння сучасного геодезичного обладнання - запорука якісної та оператичної інформації про земельні ресурси

21 квітня 2020, 12:00
Zoom

 У рамках роботи наукового гуртка «Інноваційні методи в управлінні земельними ресурсами» доцентом кафедри Євгеном Бутенко та професором Ольгою Дорош була організована відеозустріч в програмі Zoom на тему «Сучасні геодезичні прилади при вирішенні задач землеустрою».

Гостями та доповідачами відеконференції стали директор відділу продаж компанії Geo-Progress Олексій Куценко та студент 3 курсу, - молодий співробітник компанії Валерій Влаєв.
Слухачі мали змогу дізнатись безпосередньо про діяльності компаній, Geo-Progress, яка являється дистриб’ютором геодезичного обладнання виробника GeoMax, а System Solutions є найбільшим в Україні оператором GNSS-мережі та розробником програмного забезпечення для обробки даних GNSS спостережень.
Студентам були представлені деякі види сучасного геодезичного обладнання: тахеометри (Zoom 10, 25, 40 та інші), лазерні сканери, GNSS-приймачі, показані їхні характеристики та зовнішній вигляд. Приємною «цікавинкою» стала демонстрація роботи мініатюрного робота лазерного далекоміра GeoMax Zoom3D, який може замінити багато приладів для роботи з ним потрібен лише один спеціаліст.
Завершальною частиною відеозустрічі став показ роботи в програмному забезпеченні. Варто відмінити його зручність, зрозумілість, простоту і водночас широкий функціонал представлених програмних продуктів.
 

Доцент кафедри Бутенко Євген

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook